Personalul de la Secția Ginecologie, testat

Personalul medical de la Secția Ginecologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu a fost testat. Decizia a fost luată în urma unei anchete desfășurate de Direcția Publică de Sănătate Gorj și asta după ce anumite cadre medicale s-au infectat cu noul coronavirus.

O infirmieră, două asistente și un medic sunt cei care au fost depistați pozitiv la testul pentru coronavirus. Managerul unității medicale din Târgu Jiu, Dumitru Vienescu, spune că se va lua decizia de a fi testate și gravidele, în cazul în care vor fi înregistrate noi cazuri pozitive în rândul medicilor de la Ginecologie, după ce va fi testat tot personalul.

”A fost luată decizia de a testa toți angajații de acolo și vedem rezultatele. Dacă apar în continuare alți pozitivi vor fi testate și gravidele. Momentan, secția este deschisă. A fost făcută dezinfecția”, a spus Dumitru Vienescu.

Costul pentru fiecare pacient Covid este de aproximativ 1.200 de lei pe zi, fiind vorba despre cheltuieli cu cazarea, masă, tratamente și altele.

Vizualizări: 588

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: