Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Peste 1.000 de elevi, nemulțumiți de notele primite la Bacalaureat

Peste 1.000 de elevi care au susținut examenul de Bacalaureat au fost nemulțumiți de notele pe care le-au primit! Aceștia au depus contestație, iar acum speră să primească un punctaj mai mare.


Rezultatele obținute de elevi în sesiunea iunie 2022 a examenului de Bacalaureat au fost unele dintre cele mai bune, din ultimii ani. Chiar și așa, au existat elevi care au considerat că au fost subevaluați de profesorii care le-au corectat lucrările și au depus contestație.
Potrivit informațiilor transmise de reprezentații Inspectoratul Școlar Județean, au fost depuse 1.035 de contestații. Lucrările vor fi corectate în alt județ, oar rezultatele finale ale examenul de Bacalaureat vor fi afișate pe 1 iulie.
Inițial procentul de promovabilitate a fost de 62,7%.

Vizualizări: 1,017

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: