Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Două licee din Gorj, fără niciun promovat la bac

Două licee din Gorj se mențin pe lista rușinii și după ce au fost afișate primele rezultate ale examenului de Bacalaureat. Este vorba de liceele din Turburea și Stoina. În total, la ambele școli, s-au înscris doar zece candidați și niciunul nu a promovat.

La liceul din Stoina, doar nouă candidați au susținut probele examenului de Bacalaureat în această sesiune. Niciunul nu a reușit să ia media 6 ca să-l poată promova. La Matematică, de exemplu, au fost note de 1, 2, 3 sau 5.

La liceul din Turburea, un singur candidat s-a înscris să dea Bac-ul, în această vară. A fost cu ghinion. A luat 5 la Limba Română, aproape 3 la Matematică și 5 la Biologie, așa că va fi nevoit să repete examenul și în toamnă. De altfel, tocmai din cauza rezultatelor foarte slabe, liceul din Turburea a fost transformat în școală profesională.

La nivelul județului Gorj, rata de promovare la BAC, înainte de contestații, este de 62,7%.

Galerie fotoVizualizări: 6,687

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: