Care sunt rezultatele la liceele din Târgu Jiu propuse spre comasare. Câți au luat bacul! 

Cincizeci de elevi au luat bacalaureatul în cele cinci licee tehnologice din Târgu Jiu propuse spre comasare. În total, 200 de elevi au fost înscriși să susțină examenul maturității în cele cinci unități de învățământ. La Liceul "Traian Vuia", de exemplu, doar trei elevi au promovat examenul de bacalaureat. 


Cele mai bune rezultate dintre cele cinci licee au fost înregistrate la Liceul Tehnic nr. 2. Cea mai mare notă de promovare a fost 9.21. În total, 16 elevi au luat peste 6 și au promovat examenul. Șaizeci de elevi s-au înscris să susțină examenul de Bacalaureat, 8 dintre ei au lipsit. 


La polul opus, la Liceul "Traian Vuia", cea mai mare medie a fost 6.31. Au luat examenul doar 3 elevi dintre cei 38 înscriși,  iar 6 nu s-au prezentat. 


În privința Liceul Energetic, 9 elevi au obținut medii peste 6. În total, 50 de tineri s-au înscris la examen, iar 8 au lipsit.


Zece elevi de la Liceul "Henri Coandă" au trecut examenul maturității. Cea mai mare medie a fost 7.40. Au fost înscriși 43 de elevi. Dintre aceștia, 9 figurează ca neprezentați.  

La Liceul "Ion Mincu", cea mai mare medie cu care s-a promovat examenul de Bacalaureat a fost 8.11. Un număr de 13 elevi din cei 40 înscriși au reușit să obțină peste 6.


Cele cinci licee tehnologice au fost propuse pentru comasare tocmai din cauza rezultatelor slabe la examenele naționale. Propunerea Inspectoratului Școlar Județean Gorj a fost contestată de municipalitate și de cadrele didactice. Până acum, nu a fost luată nicio decizie. Cei de la ARACIP sunt cei care trebuie sa tranșeze situația, dar în ședința de săptămâna trecută comisia a amânat luarea unei decizii.

Vizualizări: 5,469

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: