Ștrandul din Motru ar putea fi externalizat

Ștrandul din Motru ar putea fi externalizat. Este o opțiune pe care o ia în calcul edilul din municipiu. În prezent, acesta este administrat de Direcția Publică Motru. Edilul Cosmin Morega a explicat că ștrandul a fost lăsat în paragină, dar a fost adus la „lumină” pentru ca motrenii să se bucure de investiție.

Cosmin Morega a descris cum a găsit ștrandul din localitate: plin de mucegai și buruieni. „După trei, patru ani, ștrandul a fost deschis. Copiii și cetățenii se bucură de acest obiectiv. Primăria Motru a făcut hidroizolația clădirii. A fost luat mucegaiul cu șpaclul de pe pereții îmbibați de apă, iarba avea un metru și ceva. Terenul sintetic era plin de mucegai și ciuperci. Bazinele erau distruse pentru că nu au fost conservate corespunzător. Se dorea și externalizarea acestui ștrand. Poate se pregătea pentru alte interese, dar am dorit să fie administrat de Direcția Publică Motru. Vineri și sâmbătă, intrarea a fost gratis”, a declarat primarul din Motru, Cosmin Morega.

Edilul nu exclude nici varianta ca ștrandul să fie externalizat. „Dacă nu, există și varianta externalizării pentru a funcționa. Am demonstrat că, în trei săptămâni, am pus un obiectiv în picioare, care era lăsat în paragină. În 2015, când i-am dat drumul, a fost o sumă destul de mare, 55 de miliarde de lei, bani de la bugetul local 50% și restul alte fonduri externe. Era păcat ca o astfel de investiție să fie lăsată în paragină. Mai avem de îndreptat anumite lucruri, dar este bine că este funcțional și este folosit de cetățenii municipiului Motru, dar și de oameni din localitățile învecinate”, a mai spus primarul din Motru, la Tele3.

În prezent, un bilet costă 20 de lei pentru copii și 30 de lei pentru adulți.

Vizualizări: 2,726

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: