Peste 200 de amenzi pentru nepurtarea măștii

202 amenzi în valoare totală de opt mii de lei au fost aplicate în ultimele 24 de ore în Gorj, celor care nu respectă reglementările impuse de pandemia de coronavirus.

În total, 264 de  polițiști, jandarmi și polițiști locali, lucrători ai ISU Gorj, reprezentanți ai ANPC, ANSVA și Ministerului Sănătății au acționat în zone aglomerate, unităţi de alimentaţie publică şi zonele adiacente acestora, terase și mijloace de transport în comun.

"În cadrul acțiunilor, au beneficiat de activitățile informativ-preventive și au fost verificate peste 1.100 de persoane, 221 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate/alte zone de interes, precum și 278 de autovehicule/ mijloace de transport în comun/ mijloace de transport de agrement", transmite IPJ Gorj.

De asemenea, au fost desfășurate acțiuni de informare a cetățenilor cu privire la măsurile impuse, pe raza întregului județ, privind obligativitatea purtării măștii de protecție și păstrarea distanțării pentru toate persoanele prezente, în următoarele spații publice: piețe, parcare piețe, stații mijloace de transport în comun, zone de promenadă-zona centru și parcurile din Municipiul Târgu Jiu și orașele/comunele din județul Gorj.

Forţele de ordine vor desfăşura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, a mai precizat sursa citată.

Vizualizări: 842

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: