Zece angajați ai spitalului din Târgu Jiu, internați cu Covid

Trei noi cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost identificate în rândul cadrelor medicale din Târgu Jiu. Conform unei raportări emise de către Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu, zece angajați ai unității spitalicești sunt internați în spital.

Numărul cadrelor medicale care au ajuns să fie declarate pozitiv la testul Covid a ajuns la 26, dintre care 10 sunt medici, 12 asistenți medicali, o infirmieră, 2 îngrijitori de curățenie, dar și o persoană de la TESA.

„Situația personalului angajat la SJU Tg-Jiu infectat cu SARS CoV-2 se prezintă după cum urmează: 3 noi angajati depistati in data de 27/10/2020; 26 de angajati pozitivi, dintre care 10 medici, 12 asistenti medicali, 1 infirmiere, 2 ingrijitori curatenie si 1 personal TESA. De asemenea, din cei 26 de angajati pozitivi 10 sunt internati, restul fiind in izolare la domiciliu”, transmite SJU Târgu Jiu.

În privința numărului total de probe prelucrate, marți, unitatea medicală a efectuat un număr total de 198 probe dintre care 63 pozitive (41 la prima testare) și 135 probe au avut rezultate negative.

Vizualizări: 1,971

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: