Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Peste 30 de furturi date la Motru de un minor

Un minor de 16 ani, din municipiul Tg. Jiu, a ajuns în arestul I.P.J. Gorj, după ce poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Tg.Jiu i-au probat comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat şi tâlhărie, a anunţat ieri Inspectoratul Judeţean de Poliţie. Din probatoriul administrat de poliţişti a rezultat faptul că suspectul minor, în perioada iunie 2008 - februarie 2009, a comis nu mai puţin de 32 de infracţiuni de furt şi 7 infracţiuni tâlhărie, prejudiciul creat fiind estimat la suma de 6.000 lei, parţial recuperat.

“Ca şi mod de operare, suspectul acosta minori neînsoţiţi, cărora le sustrăgea bani sau telefoane mobile. De asemenea, acesta, pe timpul nopţii, a pătruns prin efracţie în incintele unor societăţi comerciale, iar de aici a sustras bunuri, pe care ulterior le-a valorificat. Poliţiştii l-au depistat pe M.M.N., pe raza municipiului Tg. Jiu, în seara zilei de miercuri, 25.02.2009, în jurul orelor 21,30. Suspectul a fost condus la sediul poliţiei, iar ulterior a fost reţinut pe bază de ordonanţă. Urmează ca în cursul acestei zile să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg. Jiu cu propunere de arestare preventivă”, menţionează IPJ Gorj. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspectului şi recuperării prejudiciului.

Vizualizări: 78

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: