Peste o sută de permise reținute

Polițiștii rutieri din Gorj au aplicat în zilele de vineri, sâmbătă și duminică 307 sancţiuni contravenţionale pentru abateri la regimul rutier, din care 151 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, pe un anumit tronson de drum, 7 au fost aplicate pietonilor care nu au respectat regulile de circulație pe drumurile publice și 149 pentru alte abateri.

Totodată, au fost reținute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 126 de permise de conducere, din care 102 pentru nerespectarea regimului legal de viteză,  9 pentru conducere sub influența alcoolului, 9 pentru depășire interzisă, 3 pentru neacordare de prioritate și 3 pentru alte abateri.

De asemenea, polițiștii au mai retras 8 certificate de înmatriculare pentru defecțiuni tehnice constatate la autovehicule.

Polițiștii rutieri se află zilnic în trafic pentru prevenirea și combaterea oricărui eveniment sau situație care poate îngreuna traficul sau provoca accidente de circulație și victime omenești, transmite IPJ Gorj.

Vizualizări: 1,184

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: