Peste o sută de poliţişti au trecut pe la Parchet

Atitudinea şi comportamentul poliţiştilor gorjeni nu este pe placul cetăţenilor. De la an la an oamenii sunt tot mai nemulţumiţi de activitatea poliţiştilor şi nu ratează nicio ocazie să le facă plângere penală la Parchetul Judeţean.

„În cursul anului 2011 la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj au fost înregistrate plângeri pe numele a 134 de agenţi de poliţie. Aceştia au fost reclamaţi şi cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, neglijenţă în serviciu, cercetare abuzivă, lovire şi alte violenţe, fals şi uz de fals, purtare abuzivă, dare şi respectiv luare de mită, lipsire de libertate în mod nelegal, ameninţare şi tâlhărie. În nici unul dintre cauze nu s-a început urmărirea penală”, spune Cristina Ciobanu, purtător de cuvânt Parchetul Judeţean.

Gorjenii spun că oamenii legii nu mai au prestanţa de altă dată şi comit foarte multe greşeli în activitatea pe care o desfăşoară.

DISPONIBILIZĂRI

Traian Igaş a precizat că atunci când vor începe disponibilizările în poliţie se va ţine cont şi de comportamentul pe care oamenii legii îl afişează.

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: