Echipamente medicale noi la Spitalul Județean

Consiliul Județean Gorj cumpără echipamente medicale de ultimă generație pentru Spitalul de Urgență din Târgu Jiu. A alocat peste 2,5 milioane de lei pentru a înlocui unele echipamente medicale depășite fizic și moral. 

"În momentul de față, dotarea din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu este insuficientă, unele echipamentele din dotare fiind depășite fizic și moral. Prin îmbunătățirea condițiilor de investigare și tratare a bolnavilor internați în cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, se urmărește creșterea gradului de satisfacție al acestora, ridicarea standardului calitativ al spitalului, creșterea numărului de pacienți tratați, cât și creșterea numărului și tipului de servicii medicale", transmite Consiliul Județean Gorj. 

Printre echipamentele ce vor fi cumpărate, se numără: sistem complet pentru neurochirurgia coloanei lombare, sistem de endoscopie digestiva, defibrilator, două frigidere mortuare, electroelevator, masă de operație, sistem de monitorizare debit cardiac, aparat de hemofiltrare, cinci monitoare pentru funcții vitale pediatrie și stație centrală pentru monitorizarea pacienților. 

Valoarea achizițiilor este de peste 2,5 milioane de lei.

Vizualizări: 804

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: