Petrecerea continuă și după Revelion, la Rânca

Au petrecut o noapte întreagă, iar distracția a continuat și a doua zi. Este vorba despre miile de turiști din stațiunea montană Rânca. Pe lângă faptul că s-au bucurat de cele mai bune preparate tradiționale, dar și de alte momente artistice, turiștii nu s-au lăsat mai prejos și s-au hotărât că cel mai bun moment de relaxare după petrecere este pârtia de schi.

Încă de la primele ore ale dimineții, turiștii care au preferat să nu doarmă și să se distreze au luat cu asalt pârtia din Rânca. Și-au pus schiurile în picioare pentru a mai face mișcare și pentru a scăpa de caloriile pe care le-au asimilat în noaptea de Revelion.

”Ne-am distrat de minune, a fost fantastic. Acum am venit pe pârtie să facem și puțin sport, mai ardem din calorii(...) Totul a fost perfect. Este pentru prima dată când vin aici la Rânca, dar nu credeam că va fi așa frumos”, au spus câțiva turiști.

Nu doar adulții au fost cei care s-au distrat. ”A fost foarte frumos. Mi-am făcut prieteni, am stat și ne-am jucat. A fost perfect. Și zăpada este bună pentru schiat. O să mai venim aici”, a spus un copil.

Schiurile sunt la mare căutare, iar prețurile sunt pentru toate buzunarele. Cei care nu știu să schieze își pot alege și un instructor.

”Avem peste 300 de echipamente de tot felul. Sunt căutate schiurile. Prețurile pornesc de la 35 de lei, iar pentru cei mai pretențioși pot ajunge chiar și la 50 de lei. Aici vorbim despre echipament nou. De asemenea, celor care nu știu să schieze le punem la dispoziție instructor. Este 120 de lei pe oră”, a spus Petrișor.

Cei care au petrecut la Rânca s-au bucurat și de un foc de artificii la miezul nopții.

Vizualizări: 2,091

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: