Petreceri în stradă și artificii, la trecerea dintre ani. Premieră la Tismana!

Aproape toți edilii din Gorj au făcut pregătiri pentru a marca trecerea dintre ani. Intrarea în 2022 va fi sărbătorită printr-un foc de artificii, spectacole, hore și mâncare tradițională. În Tismana, autoritatile au anunțat primul foc de artificii organizat în oraș. Petreceri în strada vor fi și în Motru, unde atât cei mici, cat și cei mari vor avea parte de multe surprize.

Petrecerea va începe, în Motru, de la ora 21. Motrenii vor putea face poze gratuit în parcul de distracții.

"Dragi motreni! Va așteptăm sa petrecem împreuna cea mai așteptata seara dintre ani. Distracția și voia buna sunt cartea noastră de vizita. In meniu avem :
• muzica buna
• jocuri de lumini
• oglinda magica
• foc de artificii
• parc de distracții
Va asteptam cu mic si mare, voie buna. Se poarta zâmbetele si veselia.
Totodata va reamintim ca trebuie sa păstram o distanță socială chiar dacă nu sunt restricții pentru seara dintre ani", au transmis autoritățile din Motru.

Foc de artificii va fi si in orasul Tismana, la miezul nopții. Edilul a anuntat ca acesta va fi primul foc de artificii organizat in Tismana. Va putea fi admirat in centrul orasului.

Si localitatile mai mici au găsit fonduri sa organizeze evenimente de Revelion. La Rosia de Amaradia, autoritatile vor face foc de tabara pe stadionul din comuna, concerte, vor intinde mesele cu bunatati pentru petrecareti si, la final, va fi foc de artificii. Persoanele nevaccinate vor petrece in jurul focului de tabara, iar cei care s-au imunizat impotriva Covid 19 vor sta in sala de festivități.

Vizualizări: 627

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: