Piaţa din Cătunele va fi pusă în funcţiune la anul

Cetăţenii comunei Cătunele nu au avut nici în această toamnă o piață a lor în care să-şi vândă produsele din gospodăriile proprii, așa cum le promitea primarul Florinel Țuilă. Piaţa închisă realizată de administrația locală la graniţa cu municipiul Motru nu este pregătită să primească producătorii locali. Construcţia este gata, dar mai trebuie şi dotată.
Primarul le-a explicat cetăţenilor de ce piața închisă nu a fost pusă în funcţiune până acum. "În primăvară o punem în funcțiune. E gata, abia am terminat cu gazele. Am avut probleme. Nu am putut să debranșez rețeaua de gaze care era pe sub piaţa noastră. A durat un an ca să-mi aprobe Distrigaz, Transgaz, să mute reţeaua şi a mutat-o până la urmă. Să ocolească după piaţă. Construcția pieţei este finalizată, trebuie doar să o dotăm cu mese", a declarat Florinel Țuilă, primarul comunei Cătunele.
Piaţa închisă va fi folosită doar de producătorii din Cătunele, nu și de cei din Motru, spunea primarul când a demarat acest proiect. Circa 200 mii lei a cheltuit primăria din bani publici pentru realizarea pieței închise.

Vizualizări: 423

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: