Piept de pui umplut cu cașcaval şi spanac

Reţeta cu piept de pui umplut cu caşcaval şi spanac necesită câteva ingrediente simple, pieptul de pui, caşcaval, brânză feta și spanac. După ce preparatul a fost realizat sunt necesare doar 25 -30 de minute pentru a fi gătit.

Pieptul de pui acordeon cu cașcaval, feta și spanac se serveşte cu sosul preferat sau alături de garnitura preferată.

Ingrediente necesare: 2 bucăți piept de pui, 300 g spanac proaspăt, 150 g cașcaval ras, 150 g brânză feta, 2 lingurițe ulei de măsline, 2 lingurițe boia, sare și piper, după gust.

Mod de preparare: Punem o oală cu apă pe foc iar când apa începe să fiarbă, punem spanacul și fierbem timp de 3-4 minute, cât să se înmoaie, apoi îl și scoatem și le punem la scurs. După ce s-au scurs, amestecăm frunzele de spanac cu puţin ulei de măsline și cu brânza feta şi potrivim cu sare și piper. Spălăm bine pieptul de pui, apoi crestăm cu un cuțit ascuțit.

Umplem apoi buzunarele cu amestecul de spanac și feta. Presărăm cu boia și punem cașcaval ras peste fiecare piept de pui.

Tapetăm o tavă cu hârtie de copt, punem carnea în tavă și băgăm tava în cuptorul preîncins la 180 de grade Celsius, pentru 25-30 de minute, sau până pieptul de pui se rumenește frumos.

Vizualizări: 1,722

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Bucătărie:

Citește și: