Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Piercing-urile, la modă în rândul tinerilor gorjeni

Tot mai mulţi tineri gorjeni apelează la salonul de tatuaj şi body- piercing, pentru a-şi aplica un accesoriu, menit să-i facă mai interesanţi. Pentru un pierce în nas, nonconformiştii trebuie să plătească 50 de lei, iar pentru cel din buric 60 de lei.

Costi Isuf, specialist în piercing, a declarat că are foarte multe cliente mai în vârstă.  „Sunt destule persoane interesate să-şi pună un piercing. Vârsta celor care apelează la acest lucru variază între 16 şi 50 de ani poate şi peste. De exemplu femeile care sunt mai cochete, apelează la mine pentru a le aplica piercing în buric chiar dacă au peste 50 de ani“ a apus Costi Isuf, proprietarul salonului. 

În general părinţi sunt împotrivă atunci când vine vorba ca fiii sau fiicele lor să-și facă astfel de îmbunătățiri ale felului în care arată.

Vizualizări: 84

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: