Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Pieton băgat un spital de un rovinărean

În după-amiaza zilei de duminică, la orele 13:32, Poliţia Oraşului Rovinari a fost sesizată prin Numărul Unic de Urgenţă 112 cu privire la faptul că pe DE 79, pe raza localităţii Vârţ, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu victime.

Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului, din primele cercetări efectuate stabilind că C.A., de 35 ani, din oraşul Rovinari, judeţul Gorj, în timp ce conducea un autoturism pe DE 79, km 42+300 m, din direcţia  Rovinari în direcţia Târgu-Jiu, l-a accidentat pe C.M., de 44 ani, din oraşul Rovinari, care se angajase în traversarea străzii fără să se asigure.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a pietonului, care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul "Tudor Vladimirescu" din Târgu-Jiu pentru investigaţii medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Biroul de presa al IPJ Gorj

Vizualizări: 100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: