Pîrvulescu: Ne aşteaptă un război infernal

Eugen Pîrvulescu, preşedintele CS Pandurii, admite că jocul şi rezultatele i-au îndepărtat pe suporteri de la stadion. El spune că doar o evoluţie bună ar putea readuce gorjenii pe stadion. Pandurii va avea un retur dificil pentru că trebuie să scape de retrogradare.

Obiectivul principal este evitarea retrogradării. „Suntem condamnaţi să scoatem Pandurii de pe locul pe care îl ocupă, nu îi stă bine echipei noastre pe 12. Suntem deasupra liniei, dar eu consider că suntem pe loc retrogradabil pentru că U Cluj, Pandurii şi Gaz Metan au acelaşi număr de puncte", a spus oficialul. „Sunt sigur că uşor, uşor, echipa îşi va reveni. Deşi ştiu că ne aşteaptă un război infernal, cu jocuri dificile", a adăugat Pîrvulescu.

Acesta recunoaşte că după fiecare etapă mai plecau din spectatorii de pe stadion. „Ceea ce e normal dacă nu ai rezultate, pentru că jocul şi rezultatele aduc suporterii la stadion”, a spus preşedintele clubului Pandurii. Pîrvulescu speră să câştige meciul cu CS U Craiova şi să readucă suporterii la stadion. „Cu siguranţă că în 2015 stadionul va fi plin dacă o să avem evoluţii bune. Şi putem să îi readucem la stadion pe suporteri dacă vom câştiga primul meci din retur cu CSU Craiova şi dacă reuşim să avem o evoluţie foarte bună în meciurile care vor urma. Ne ducem apoi la CFR pentru un rezultat pozitiv şi apoi avem o altă deplasare la Ceahlăul, iar apoi vom juca următorul meci acasă care va fi cu Steaua. Totul depinde de jocul echipei”, a mai precizat Pârvulescu.

Primul meci din retur este pe 21 februarie cu CS U Craiova. Pîrvulescu a mai spus că este posibil să se joace tot la Târgu Jiu în retur, deşi se anunţa începerea lucrărilor de modernizare a stadionului. „Din discuţiile pe care le-am purtat cu acţionarii, cu finanţatorii clubului nostru, e posibil să jucăm tot la Târgu Jiu şi în retur. Vom încerca să jucăm tot returul la Târgu Jiu pentru că avem nevoie de publicul de aici”, a încheiat acesta.

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: