Pîrvulescu: Vizita lui Ponta a fost tipic ceauşistă

Liderul sindical de la Federaţia Naţională Mine Energie (FNME), Dan Pîrvulescu, a catalogat vizita premierului Victor Ponta în Gorj drept una ceauşistă. „Vizita domnului Ponta în Gorj a fost o vizită tipic Nicolae Ceauşescu. Au fost persoane din Gorj care au fost să-i înmâneze nişte memorii şi nu au fost lăsate. Credeţi că noi puteam?“, se întreabă Pîrvulescu.

El a comentat şi afirmaţia lui Ponta care a spus că în 2012 a salvat CE Oltenia de la faliment. „Cum a salvat domnul Ponta CE Oltenia în 2012, pentru că atunci CE Oltenia avea profit de mii de miliarde, acum e pe pierdere din exploatare, iar câştigul mediu al salariaţilor a scăzut cu 20%. L-a salvat eventual pe Ciurel“, a mai spus sindicalistul.

Pentru declaraţiile sale la adresa lui Ponta, sindicalistul a fost aspru certat de membrul PSD Gheorghe Pecingină. „Domnul Pîrvulescu chiar nu ştie ce spune. Şeful lui, Marin Condescu, nu s-a întâlnit cu Ponta în vizitele anterioare? S-a întâlnit cu Ponta de atâtea ori. Ce probleme i-au ridicat ei, ce problemă ridică acest incult sindical? S-a trezit şi el mare lider sindical“, a declarat Pecingină, vizibil supărat de compararea lui Ponta cu Nicolae Ceauşescu. (M.M.)

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: