Pițurcă i-a transmis lui Mihai Rotaru să îşi caute antrenor

Antrenorul Universităţii Craiova, Victor Pițurcă, i-a solicitat patronului Mihai Rotaru un buget consistent pentru achiziții în vederea completării lotului. Conform gsp.ro, patronul nu s-a arătat încântat, iar Pițurcă i-a transmis să-și caute antrenor.

"O să ne punem la masă, să discutăm ce avem de discutat și dacă e să luăm o decizie, o vom lua împreună", spunea Victor Pițurcă după ultimul meci al anului, înfrângerea cu FCSB,scor  0-2. Între timp Piţurcă a solicitat o întâlnire urgentă cu Mihai Rotaru pentru a discuta situaţia achiziţiilor în vederea părţii a doua a campionatului. Antrenorul i-a transmis patronului că are nevoie de 3-4 achiziții de valoare şi i-a solicitat un buget consistent pentru transferuri. Conform gsp.ro cerinţele antrenorului s-ar fi lovit de un refuz din partea lui Rotaru, care a susținut că deja s-au făcut eforturi mari în vară, atunci când a cheltuit aproape 2,5 milioane de euro pentru transferuri. „Poziția finanțatorului l-ar fi deranjat pe Pițurcă, iar tehnicianul i-ar fi transmis că în acest caz nu se mai pune problema să continue pe banca juveților. Piți chiar i-ar fi spus lui Rotaru că ar fi bine să-și caute antrenor dacă nu are de gând să scoată bani pentru transferuri. Patronul alb-albaștrilor s-ar fi conformat și deja ar fi testat anumite piste”, mai scrie sursa citată.

Referitor la discuția care există în acest moment, inclusiv în interiorul clubului, dacă echipa mai are sau nu nevoie de investiții, Sorin Cârțu a comentat şi el acest subiect: "Această problemă e între antrenor și patron, domnul Rotaru decide dacă va mai cheltui sau nu bani pe transferuri, însă haideți să vedem că în vară chiar s-au făcut eforturi financiare pentru a fi aduși fotbaliști pe care s-au achitat sume de bani, exemple fiind Ioniță, Vătăjelu, Qaka, Ivanov, Ivan, Bălașa, Mățel", a declarat Cârțu.

Dintre echipele care acum sunt pe locuri de play-off, doar FCSB, CFR, Craiova și Astra au cheltuit pentru achiziția de jucători. Clubul din Bănie e aproape la același nivel cu FCSB, lucru care nu s-a întâmplat în sezoanele precedente. Mai mult, investiția în transferuri a Craiovei e cu aproape 50% mai mare decât cea a campioanei CFR, conform unei statistici realizate de gsp.ro.

Achizițiile Craiovei în acest sezon:

A. Ivan 1.500.000

Vătăjelu 350.000

Qaka 200.000

Ivanov 150.000

Ioniță 100.000 (împrumut)

Bălașa 100.000

Mățel 50.000

Zakarici liber

Cosici liber

A. Marinescu liber

TOTAL 2.450.000

Sume cheltuite pe transferuri în acest an:

FCSB 2.530.000

Craiova 2.450.000

CFR Cluj 1.700.000

Astra 50.000

Viitorul 0

Gaz Metan 0

Vizualizări: 1,920

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: