Planurile lui Nini pentru pauza de iarnă

Energia a încheiat anul cu un eşec la Oradea, dar se menţine în primele 5 din Liga Naţională. Darby şi ceilalţi au parte de o vacanţă scurtă, reunirea fiind programată pentru 3 ianuarie.

Cu 8 victorii şi 5 eşecuri, Energia încheie anul în grafic, pe un loc de play-off. Nini vrea mai mult din retur şi pentru asta a pus ochii şi pe un jucător de la Mediaş.

Vacanţă scurtă

După meciul pierdut sâmbătă la Oradea (73-92) baschetbaliştii Energiei au intrat în vacanţă. Elevii lui Nini petrec sărbătorile de la înălţimea locului 5, unul mulţumitor pentru toată lumea. Imediat după ce vor ciocni o cupă de şampanie în cinstea anului nou, jucătorii trebuie să revină la pregătiri. „Pe 3 ianuarie toată lumea va fi prezentă la Târgu-Jiu. Vom face o pregătire de câteva zile aici, pe vacanţă băieţii vor avea un program pentru a rămâne la un nivel ridicat din punct de vedere fizic. O să vină şi preparatorul fizic, iar după această perioadă o să mergem în Serbia pentru a juca nişte amicale tari. Ne pregătim de meciuri grele în retur. O să avem 3-4 meciuri amicale, până pe 15 ianuarie o să le terminăm pentru că la trei zile vom juca în campionat, meciurile am dori să le jucăm în perioada 12-15 ianuarie”, anunţă Nini.

Vrea un jucător de la Mediaş

Nini a format o echipă bună la Energia cu achiziţiile din vară: Watson, Djapa, Karpelesz, Kakaroudis sau Troupe şi nu se gândeşte să schimbe prea mult lotul în această perioadă. Antrenorul ar dori totuşi un jucător de la Gaz Metan Mediaş. „Noi l-am vrea pe Mandache. L-am vrut în vară, l-am vrea şi acum. Să vedem ce va fi şi la Mediaş. E un jucător bun, pe profilul echipei. Este doar o dorinţă, nu am făcut ofertă”, spune Nini care aşteaptă să vadă dacă Mandache va deveni liber de contract sau nu.

„Dacă echipele se vor întări vom lua şi noi în calcul să ne întărim. Poziţiile 1 şi 2 ca să putem să dăm o gură de oxigen lui Watson. El şi-a îndeplinit sarcinile, dar în partea a doua va fi mai greu şi nu ştiu dacă va face faţă. Există riscul să aduci un jucător bun, să fie de alt timp şi poate strica rotiţele care funcţionează.”    Florin Nini, antrenor Energia

Vizualizări: 178

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: