Pleacă Roman şi Anton, vin Tade şi Neagu

Preşedintele CS Pandurii Narcis Răducan a confirmat plecarea lui Paul Anton în Rusia, la fel de sigur fiind şi transferul lui Mihai Roman. La schimb, Edi Iordănescu vrea trei jucători. L-a nominalizat pe Ionuţ Neagu de la Steaua, dar se pare că echipa Pandurii e interesată şi de Gregory Tade.

Președintele CS Pandurii, Narcis Răducan, a confirmat plecarea lui Paul Anton. Fotbalistul se va transfera la un club din partea a doua a clasamentului din Liga I a Rusiei. "Probabil că Paul Anton va pleca de la noi. Suntem în discuții foarte avansate cu un club din a doua jumătate a clasamentului din Rusia. Jucătorul și-a dat și el acordul pentru această mutare. Dacă nu se schimbă nimic, atunci când vom face actele de transfer, el va pleca de la Pandurii", a spus Răducan.

Aproape de o plecare e şi Mihai Roman. Pe semnătura acestuia se luptă bulgarii de la Loveci și o echipă din a doua ligă germană. Atacantul de 23 de ani este curtat insistent de noua echipă a lui Laurențiu Reghecampf, Litex Loveci. Mutarea ar putea fi perfectată cu ușurință, dat fiind faptul că agentul jucătorului este chiar soția lui Reghe. Bulgarii au oferit în jur de 500.000 de euro, însă clubul din Gorj ar fi tentat să mai negocieze cu o formație din liga a doua din Germania, care s-a arătat interesată. În cazul în care acesta va pleca, Edward se va putea baza pe un singur vârf clasic de careu, brazilianul Welington.

În schimb, Pandurii vrea să-l transfere pe stelistul Gregory Tade, scrie presa centrală, în condiţiile care Mihai Roman îşi face bagajele. Dar acesta nu este singurul jucător pe care Edi Iordănescu îl vrea de la Steaua. El a confirmat că-l doreşte şi pe Ionuţ Neagu.

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: