Roman ar putea ajunge la echipa lui Reghecampf

Atacantul de la Pandurii, Mihai Roman, ar putea ajunge în această vară la Litex, formaţie antrenată de Laurenţiu Reghecampf. Potrivit surselor prosport.ro, Reghecampf are pe listă mai mulţi jucători români, printre care şi Roman. Atacantul aspirant la titlul de golgheter a purtat discuţii şi cu Steaua, dar acestea nu s-au concretizat.

Fostul antrenor al Stelei vrea să-i transfere la Litex pe Chipciu, Bourceanu, dar şi pe golgheterul Pandurii, Mihai Roman. Dorit insistent acum un an şi jumătate de Reghecampf la Steaua, acesta nu a mai ajuns în curtea campioanei, oficialii considerând preţul cerut de Pandurii prea mare.

Roman are toate şansele să ajungă la Litex, mai ales că este impresariat de Anamaria Prodan, soţia lui Reghecampf. Presa centrală scrie că probabil, Pandurii va dori o sumă destul de mică în schimbul jucătorului, dar va păstra procente dintr-un viitor transfer, aşa cum a procedat cu mai mulţi fotbalişti. Un alt semnal că gorjenii sunt dispuşi să renunţe la golgheterul lor e reprezentat de faptul că board-ul gorjenilor i-a adus acum o lună un atacant important lui Edi Iordănescu: pe brazilianul Wellington Carlos da Silva.

Cota de piaţă a lui Mihai Roman este 1,5 milioane de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.de. Roman a jucat la FC Universitatea Craiova, U Cluj, Petrolul Ploieşti, CS Turnu Severin şi Săgeata Năvodari. Până acum, acesta a marcat 16 goluri pentru Pandurii în 32 de partide.

Vizualizări: 160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: