Un gorjean, alături de Pricipesa Margareta și Raed Arafat la șefia SN “Crucea Roșie”

Marius Vlaicu, președinte al Societății Naționale de Crucea Roșie - filiala Gorj, a fost ales în Comitetul de Direcție de la nivel național. Vlaicu este de 23 de ani voluntar la Crucea Roșie, timp în care a parcurs toți pașii necesari.

Președinte al Societății Naționale de Crucea Roșie a fost aleasă Alteța Sa, Principesa Margareta, iar unul dintre vicepresedinti a fost ales dr. Raed Arafat, șeful Departamentului de Intervenții de Urgență.

”Este o mare onoare și totodată o responsabilitate ca un reprezentant al Filialei Gorj a SNCRR să fie ales pentru prima dată în structura de conducere a SNCRR. Trebuie să le mulțumesc tuturor voluntarilor și colegilor din Filiala Gorj a SNCRR pentru activitatea desfășurată și susținerea mea, precum și tuturor președinților de filiale ale SNCRR și reprezentanților tineretului de la nivel national care m-au votat. Sper ca din această funcție și alături de toti colegii voluntari din judetul Gorj și din România să reușim mult mai mult în activitatea Crucii Roșii Române, decât am realizat până acum”, a spus Marius Vlaicu.

Galerie foto


Vizualizări: 1,703

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: