Tabere și burse pentru elevi

Surprize făcute de autoritățile din Turceni pentru elevii din localitate. Primăria a asigurat 80 de locuri gratuite în tabără pe Litoral pentru elevii cu rezultate foarte bune la învățătură și venituri reduse. Înscrierile se fac la Liceul Tehnologic Turceni.

Primarul Cristina Cilibiu anunță că elevii care au terminat anul școlar cu media 10 primesc câte o mie de lei recompensă pentru eforturile depuse. Este vorba de elevii Curuțu Georgian Răzvan, Manolache Tonia Maria, Bărăgan Ioana Lorena, Ionițoiu Maria Evelina, Tuță Adi Dumitru Gabriel, Firicel Lucia Ionela, Barbu Denisa Andreea, Mohora Cornelia Loredana, Costoiu Nicolae Dragoș, Perț Adița Alexandra, Negrilă Alexandru Constantin și Popescu Nicoleta Alina, elevii de nota 10 de la Liceul Tehnologic Turceni.

Și elevii care au obținut locul I, II, III și mențiuni la olimpiadele naționale și județene vor fi recompensați pentru rezultatele foarte bune obținute. “De asemenea, am acordat 168 de burse școlare de merit, 22 de burse de studiu și 21 de burse sociale. Valoarea totală a recompenselor pentru rezultate foarte bune la învățătură anul acesta a fost de aproximativ 80.000 de lei”, a comunicat primarul din localitate.

Vizualizări: 1,698

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: