PMP Gorj strânge semnături pentru Udrea

Organizația condusă de Nicolae Davițoiu și vizitată timp de două zile de Elena Udrea înainte ca aceasta să își anunțe candidatura pentru Cotroceni a început să strângă semnăturile de care șefa partidului are nevoie pentru a putea, în toamnă, să își oficializeze la Biroul Electoral Central, intrarea în cea mai mare bătălie politică a anului.

Davițoiu spune că are deja primele câteva sute de semnături și e convins că în cele trei săptămâni pe care le mai are la dispoziție își va atinge obiectivul de 5000, atâtea câte trebuia să strângă până mai zilele trecute și pentru Cristian Diaconescu, fostul candidat al PMP pentru Președinția României.

„Am început să strângem semnături, evident, după ce doamna Udrea și-a anunțat candidatura și a fost desemnată oficial de către partid să intre în această competiție. Avem, cred, 2-300 de semnături și am convingerea că până pe 15 septembrie, când trebuie să predăm listele, putem să adunăm cele 5000 de iscălituri, cât ne-am promis. Făceam probabil 5000 și pentru domnul Diaconescu, dar acolo lucrurile mergeau mult mai greu. În cazul doamnei Udrea treaba merge mult mai bine, oamenii vin și semnează și de aceea spun că nu cred că nu vom ajunge la pragul de 5000. Dumneaei se bucură de o notorietate mult mai mare, e mult mai cunoscută și asta ne ajută și pe noi”, spune șeful PMP Gorj.

ACL Gorj şi-a propus să strângă pentru Iohannis 40.000 de semnături, în timp ce social-democraţii vor afla în aceste zile la Tulcea care este target-ul pentru filiala judeţeană. Liderii PP-DD Gorj spun că nu li s-a impus un anumit număr se semnături, dar aşteaptă indicaţii de la centru.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: