PNL Gorj riscă să piardă primarul din Rovinari

Primarul din Rovinari, Florin Ungureanu, este rugat de fratele lui să plece din PNL şi implicit de la primărie, deoarece partidul are o conducere neserioasă. Irinel Ungureanu face acest apel după ce la rândul lui a fost îndepărtat de la conducerea interimară a Primăriei Drăguţeşti, printr-o excludere abuzivă şi nemotivată din partid.

Rovinari este deja la al patrulea primar de la începutul anului, dar ar putea urma al cincilea. Primarul ales Dorin Filip a murit în mod neaşteptat în luna august, fiind înlocuit de viceprimarul Laurenţiu Chivu. După câteva săptămâni, Chivu a fost exclus din PPDD, iar majoritatea liberală din Consiliul Local l-a desemnat pe Claudiu Vodislav la conducerea primăriei. Peste alte săptămâni, Vodislav a devenit viceprimar, iar consilierul PNL Florin Ungureanu a preluat atribuţiile de primar.

Florin Ungureanu este frate cu primarul interimar de la Drăguţeşti, Irinel Ungureanu, exclus recent din PNL. Acesta din urmă spune că îşi va sfătui fratele să plece din PNL. ”Chiar îl rog pe fratele meu de la Rovinari să facă o analiză clară, pentru că această conducere nu este de încredere, mâine-poimâine aşa se va întâmpla şi cu el. Nu sunt oameni serioşi, să facă o analiză riguroasă pentru că nu e jucărie, noi avem tot ce ne trebuie şi ăştia nu sunt oameni”, a spus Irinel Ungureanu, fostul viceprimar cu atribuţii de primar de la Drăguţeşti.

Întrebat care va fi traseul său politic după această excludere, Irinel Ungureanu spune că există varianta ca atât el, cât şi fratele de la Rovinari să facă un pas spre altă formaţiune. ”O să analizez situaţia, o să vorbesc cu fratele meu să vedem care este situaţia, eu îmi duc până în ultima zi atribuţiile faţă de cetăţeni şi de instituţie şi după aceea o să mă hotărăsc. O să-mi sfătuiesc fratele să plece din acest partid, că altfel se alege praful şi de el, în această conducere nu poţi să ai nici un pic de încredere. Aştept ordinul de la domnul prefect, după care voi ţine o şedinţă să-mi expun punctul meu de vedere, am avut şi realizări în comună în tot acest timp. După toate astea, probabil doamna secretar va convoca şedinţa de Consiliul Local pentru alegerea noului viceprimar”, a spus Irinel Ungureanu.

Primarul din Rovinari, Florin Ungureanu, nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere. Surse politice susţin că Ungureanu de la Rovinari ar fi fost trădat de conducerea judeţeană a PNL Gorj, care i-ar fi promis acestuia că îi vor lăsa fratele primar la Drăguţeşti, dacă el accepta să preia conducerea primăriei din Rovinari.

Vizualizări: 327

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: