Poliţie la sediul PP-DD Gorj

Scandal ieri la sediul fostului Partid al Poporului - Dan Diaconescu. Angajaţii PPDD au sunat la 112 sesizând faptul că cei de la UNPR le-au înlocuit un lacăt de la un dulap în care îşi ţineau documentele de partid. Poliţia a ajuns la faţa locului şi a luat declaraţii la membrii aflaţi la faţa locului. Robert Filip, copreşedinte UNPR, nu a confirmat sustragerea unor documente, ci pune totul pe seama unor membri PPDD care nu acceptă fuziunea.

Poliţia a ajuns ieri după amiază la sediul fostului PPDD, transformat în prezent în UNPR. O femeie, angajată a partidului, a sesizat faptul că a găsit lacătul de la un fişet spart, însă fără a lipsi documente. ”Săptămâna trecută era totul în ordine, dar azi când am ajuns la sediu am găsit lacătul spart. Noi ţinem acolo documente ce aparţin partidului, acte din campaniile electorale, documentele cu care lucrăm noi. Din câte ştiu eu fuziunea asta nu e terminată şi până atunci nu au ce căuta cu actele noastre”, a spus o angajată a PPDD.

Întrebaţi de acest incident, cei doi copreşedinţi ai UNPR susţin că nu este ceva de luat în seamă şi că unii pepededişti nu vor fuziunea, aşa că inventează tot felul de scandaluri. ”Nu este adevărat, se mută nişte acte pentru că trebuie să facem un inventar la toate hârtiile conform ordinelor interne şi au făcut pentru treaba asta un haz... Este vorba de nişte oameni care nu vor să participe la noul proiect, fuziunea, dar doi oameni nu înseamnă tot partidul, nişte oameni care nu au altă treabă. Noi vom face inventarul, nu a furat nimeni absolut nimic, doar că unii dintre noi au de lucru, alţii nu au”, a spus Robert Filip, copreşedintele UNPR Gorj.

De partea cealaltă, Gheorghe Cocină, şi el copreşedinte al UNPR susţine că nu cunoaşte ce s-a întâmplat la sediul partidului. Mai mult, Cocină nu ştie nici măcar că sigla este acum a UNPR. ”Nu ştiu nimic, nu sunt în oraş. Nu este treaba noastră, este sediul lor. S-a făcut fuziunea doar în hârtii, nu şi în fapt. Încă noi nu am făcut în fapt fuziunea, fiecare are sediul lui. Nu am fost niciodată acolo”, a spus Gheorghe Cocină, copreşedintele UNPR Gorj.

Vizualizări: 164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: