Rotaru de la Leleşti, în sondajul PNL pentru Primăria Târgu Jiu

Marian Rotaru, primarul comunei Leleşti, va fi inclus în sondajul liberalilor gorjeni pentru o eventuală candidatură la primăria Târgu Jiu. Conducerea judeţeană a PNL Gorj a confirmat că sunt discuţii în acest sens, dar că primarul va fi sondat din postura de independent. Primarul Rotaru se declară încântat şi condamnă PSD că nu a făcut acelaşi lucru după 16 ani în care a activat în formaţiunea social democrată.

Conducerea judeţeană a Partidului Naţional Liberal a afirmat ieri, în conferinţă de presă, că actualul primar din Leleşti, Marian Rotaru, va fi inclus în sondajul de la Târgu Jiu pentru o eventuală candidatură. Celor doi copreşedinţi li se pare absolut firesc să pună în sondaj oameni de la toate formaţiunile politice, declarând că doar prin comparaţie se pot face măsurători reale. ”Suntem într-o discuţie cu domnul Marian Rotaru privind includerea domniei sale ca independent în sondajele de la Târgu Jiu, pentru stabilirea candidaturilor, ca să verificăm şi potenţialul domniei sale. În toate judeţele colegi de-ai noştri au băgat şi pesedişti la măsurătoare, asta nu înseamnă că noi vrem un candidat PSD. O să fie şi contracandidaţi în sondaj, şi pesedişti, şi pemepişti, şi ce vor ei. Fiecare din candidaţii noştri va fi măsurat în comparaţie cu toţi ceilalţi potenţiali contracandidaţi, altfel cum să-i măsor, să ne măsurăm noi între noi, ei între ei?”, a spus Dan Vâlceanu, copreşedintele PNL Gorj.

Actualul primar din Leleşti se declară încântat de iniţiativă, ceea ce înseamnă că nu i-ar displăcea o candidatură pentru primăria Târgu Jiu. ”Eu le mulţumesc pentru aprecieri, pentru că se vede că sunt oameni competenţi. Cât am fost 16 ani în PSD, se pare că nu am avut această apreciere, dar dacă dumnealor au luat această hotărâre, nu pot decât să fiu încântat de ea. Dacă rezultatele vor fi obiective, atunci vom vedea fiecare ce notorietate are, ce a putut să facă, cât este gradul de încredere. Nu a fost o solicitare, dar nici o chestiune care să mă deranjeze, dacă pui pe cineva în sondaj înseamnă că îi apreciezi meritele”, a spus Marian Rotaru, primarul din Leleşti.

În cursa internă a Partidului Naţional Liberal pentru Primăria Târgu Jiu au intrat Marcel Romanescu, Niculina Mocioi, Eduard Berca, Victor Banţa şi Nicolae Bobu.

Vizualizări: 165

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: