Primar derutat: Aștept să vină ”boss-ul” de la București să văd ce se alege cu mine

Un primar din județul Gorj nu știe ce se va alege de cariera lui politică în viitor. Vorbim de primarul Slivilești, Sorin Bucurescu, care s-a ales cu organizația PSD dizolvată după alegerile parlamentare. Motivul a fost scorul slab obținut de Partidul Social Democrat în localitate și suspiciunile legate de faptul că primarul PSD l-ar fi ajutat pe Ion Iordache, candidatul PNL la Senat.

Sărbătorile acestea nu vor fi unele liniștite pentru primarul din Slivilești. Sorin Bucurescu are de ales dacă va mai rămâne în PSD, după ce conducerea de la Gorj a partidului a decis dizolvarea organizației condusă de acesta, sau plecă la o altă formațiune politică. ”După Revelion o să știu exact ce fac. Aștept să vină boss-ul de la București, să văd ce se alege de mine. Mi-au dizolvat organizația și e posibil să plec și la un alt partid, dar nu știu nimic deocamdată. Știți cum stă treaba, atunci când nevasta te dă afară din casă, îți iei sarsanaua și pleci, de ce să mai stai dacă nu te mai vrea, să stai doar să vă certați și să vă dați în cap?”, a declarat Sorin Bucurescu.

Înainte să ia o decizie sau să afle ce se va întâmpla cu viitorul lui politic, a ținut să precizeze că la Partidul Social Democrat nu are decât un șef și este la dispoziția lui. ”Indiferent ce se va alege de mine și ce voi face, să se știe clar că eu am un singur șef de care ascult și cui mă subordonez. Acesta este președintele Consiliului Județean, Cosmin Popescu. Dacă acesta îmi va spune că nu mai are nevoie de mine în PSD și îmi va cere să plec, atunci voi face acest lucru”, a mai precizat Bucurescu.

Conducerea de la Gorj a Partidului Social Democrat a dizolvat organizația de la Slivilești imediat după alegerile parlamentare, motivând faptul că organizația ar fi ajutat mai mult candidatul PNL, Ion Iordache, decât candidații PSD la Senat și Camera Deputaților. Mai mult decât atât, primarul Sorin Bucurescu a apărut și într-un clip de campanie al lui Iordache prin care îl asigura pe candidatul PNL la senat că îl va susține „să facă treabă“.

Vizualizări: 3,438

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: