Surse: Vîlceanu, în locul lui Cîțu

Deputatul Dan Vîlceanu ar putea fi noul ministru de Finanțe în Guvernul Cîțu, anunță surse politice. Anterior, numele președintelui PNL Gorj era vehiculat pentru Ministerul Muncii, dar se pare că la acest portofoliu va fi păstrată Violeta Alexandru.

„De mâine seară pornim la drum”, a spus Cîțu. Ultimele discuţii şi negocieri de marți au adus câteva modificări în echipa de miniştri care ar putea face parte din viitorul Guvern Cîţu. Marcel Boloş iese din calculele pentru Ministerul Finanţelor Publice şi ar putea deveni ministrul Agriculturii.

Potrivit surselor din coaliţia PNL-USR-PLUS-UDMR, lista ar putea suferi unele modificări în ultimul moment, un cuvânt greu de spus urmând a avea şi preşedintele Klaus Iohannis.

„Vin cu o echipă de profesioniști, fiecare ministru va avea obiective clare din partea prim-ministrului, care vor fi monitorizate trimestrial. Și nu în ultimul rând, domnule președinte, vă asigur de un parteneriat onest și transparent, pentru că avem același obiectiv, dezvoltarea României”, a declarat, marți seară, Florin Cîțu, după ce a fost desemnat de Iohannis să formeze noul guvern.

Vizualizări: 4,900

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: