Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Gorjul va avea europarlamentar. Este din Novaci!

Alin Mituța, un tânăr din Novaci, va deveni europarlamentar, după ce Cristian Ghinea va renunța la mandat pentru a fi ministru al Fondurilor Europene. Mituța a candidat pe lista Alianței USR PLUS.

​Ales europarlamentar în 2019, Cristian Ghinea se întoarce de la Bruxelles pentru a ocupa postul de ministrul al Fondurilor Europene, funcție pe care a avut-o și în mandatul Guvernului Cioloș.

Alin Cristian Mituța este specialist în politici publice cu specializare în politici europene și relații externe. Are o experiență de peste 10 ani în trei instituții europene și în Guvernul României, ca secretar de stat/șef de cabinet al fostului premier Dacian Cioloș.

S-a angajat politic odată cu înființarea PLUS și a precursorului său, Mișcarea România Împreună, al cărui cofondator este alături de alți foști colegi din guvernul tehnocrat.

Vizualizări: 5,357

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: