Pod de beton din Suceava, furat cu totul

Un pod din Suceava, alcătuit din tuburi de beton, destinat traficului rutier, a fost furat cu totul într-o singură noapte. Piesele cântăreau câteva tone.

 



„Era un pod din două rânduri de tuburi, dintre care unul a rămas. A fost un pod, o variantă de lucru pe care s-a circulat în timp ce s-a construit celălalt pod. Podul era compus din 6 tuburi de cate 2,5 metri și două rânduri de tuburi. Peste tuburi era pământ, era piatră, se circula cu mașina. (...) Da, s-a furat un pod”, a explicat Dumitru Dascălu, reprezentatul firmei care a lucrat podul, pentru News Bucovina.

Podul se afla în județul Suceava, pe DJ 208 A, în localitatea Luncușoara. Localnicii au sunat la 112 și au anunțat că podul a fost desființat pe timpul zilei, iar în cursul nopții tuburile au dispărut. „Cum le-a luat? Le-a luat cu un excavator pe care a pus o reclamă Autotehnorom ca să nu atragă atenția. Ziua mare lucra, a îndepărtat pământul, noaptea a venit și a luat tuburile. Avem și filmări. Vecinii au fost foarte drăguți cu noi. Au văzut operațiunea, au filmat. Dacă se fura o oaie era o problemă, dacă s-a furat un pod...nu e nicio problemă”, a adăugat Dumitru Dascălu.

Reprezentanții firmei de construcții au făcut plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava. Tuburile furate au fost găsite în curtea unui localnic.

Galerie foto


Vizualizări: 715

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: