Polaris cumpără mașini pentru a scăpa de amenzi

“Polaris riscă amenzi și mai mari dacă nu respectă contractul”, este avertizarea care vine de la primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu. Edilul se declară total nemulțumit de modul în care societatea ridică deșeurile menajere. Societatea Polaris M Holding SRL a fost amendată cu 2.000 de lei de polițiștii locali, pentru ”nerespectarea obligației de a asigura efectuarea curățeniei în locurile special amenajate de depozitare a reziduurilor menajere”.

Polițiștii locali vor continua controalele, iar firma de salubritate poate să mai primească sancțiuni. Directiva a venit de la primarul Marcel Romanescu, după ce a primit o serie de sesizări. „Am avut mai multe discuții cu cei de la Poliția Locală. Vor mai urma amenzi la Polaris în condițiile în care nu-și rezolvă această problemă. Am avut o discuție cu domnul director Pătrașcu. Mi-a garantat că deja sunt cumpărate patru mașini de ridicat gunoiul, care sunt la București și, săptămâna viitoare, vor primi aceste mașini la Târgu Jiu”, a spus Romanescu.

Primarul a lansat un nou avertisment la adresa societății Polaris: are și obligații, nu doar drepturi. „Dotarea Polaris, la momentul acesta, este în condiții jalnice. Dotarea cu mașini de ridicat gunoiul. Primind trei sau patru mașini noi, sper să intre lucrurile într-o normalitate, însă Poliția Locală trebuie să-și facă datoria. Poliția locală a dat aceste amenzi mai mult ca avertisment pentru ceea ce se va întâmpla. Atâta timp cât noi avem un contract cu Polaris, sperăm ca Polaris să înțeleagă că are și obligații, nu numai drepturi. Trebuie ridicat gunoiul așa cum este prevăzut în acest contract”, a atenționat primarul.

Vizualizări: 1,125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: