Polaris face recensământul clienţilor

Firma care asigură salubritatea în Târgu Jiu şi-a propus să actualizeze listele cu beneficiarii care locuiesc la bloc, pentru a nu factura mai mult sau mai puţin decât prestează. Pentru asta este nevoie de implicarea administratorilor de asociaţii, singurii care ştiu câţi locatari mai au acum, faţă de acum patru ani, când au încheiat contractele.

Firma Polaris M Holding S.R.L. înştiinţează administratorii şi preşedinţii asociaţilor de proprietari că, începând cu data de 1.10.2012, în cazul în care nu vor depune declaraţia pe proprie răspundere, din care sa reiese numărul de persoane aferent lunii prestării serviciului de salubrizare, până pe data de 5 ale fiecărei luni, ora 9:00, atunci va factura numărul de persoane stabilit iniţial prin contractual de salubrizare.

În acelaşi timp, în cazul unei diferenţe mari de persoane faţă de ce s-a stabilit prin contract la momentul încheierii acestuia, declaraţia pe proprie răspundere va trebui însoţită de un tabel din care să reiese numărul de persoane de pe fiecare scară din cadrul asociaţiei (tabel ce trebuie să coincidă cu ce se afişează la afişierul scării).

Dacă declaraţia din care reiese o diferenţă mare de persoane faţă de ce s-a stabilit în contract nu este însoţită de un tabel justificativ atunci nu va fi luată în considerare.

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: