Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Polaris, obligată să ia măsuri împotriva mirosurilor

Consilierii locali din Târgu Jiu cer conducerii Polaris Mediu să realizeze o perdea de protecţie formată din arbori cu talie mare lângă depozitul ecologic de deșeuri, pe latura dinspre cartierul Slobozia. În acest fel, spun iniţiatorii unui proiect de hotărâre, va crește gradul de protecţie împotriva mirosurilor provenite din activitatea de depozitare a deșeurilor.

Toate deșeurile menajere de pe raza judeţului Gorj sunt aduse la depozitul ecologic din Târgu Jiu. Prin același proiect de hotărâre, iniţiat de viceprimarul Aurel Popescu, va fi impusă o procedură de acceptare a deșeurilor care provin din alte unităţi administrativ-teritoriale. „Este interzisă depozitarea în depozitele aflate pe raza teritorială a municipiului Târgu Jiu a deșeurilor provenite din alte unităţi administrativ-teritoriale, fără acordul expres al Consiliului Local al Municipiului Târgu Jiu”, se arată în proiect, acordul nefiind necesar pentru contractele încheiate înainte de 30 decembrie 2017. (A.A.)

Vizualizări: 1,030

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: