Poli Izometal Timişoara – Energia Pandurii Tg-Jiu 26-27

Energia Pandurii a reuşit să revină pe locul trei în clasamentul Ligii Naţionale, cu o etapă înaintea finalului acestui sezon. Gorjenii au şanse minime să mai piardă locul trei după ce au învins ieri în deplasare pe Poli Timişoara, scor 26-27, şi după ce tot ieri Bucovina Suceava a învins principala contracandidată la un loc pe podium a gorjenilor, Ştiinţa Bacău, cu scorul de 28-27. Păstrarea locului trei depinde acum de meciul din ultima etapă cu U Cluj în care gorjenii trebuie să obţină victoria.

Chiar dacă echipa sa nu a strălucit ca joc, Vasile Stângă a apreciat rezultatul de la Timişoara care a adus Energia pe locul trei. „Victoria este victorie înainte de toate. Am avut parte de un meci foarte greu, deşi am condus tot timpul. Este o victorie meritată pentru noi, băieţii au jucat până la capăt serios şi au dovedit să suntem o echipă care traversează o formă foarte bună”, a spus Stângă după meciul de ieri. Chiar dacă victoria a venit din nou la un scor strâns care a dat emoţii pentru că timişorenii şi-au revenit pe final de meci cu ambiţia de a învinge.
„Cei de la Timişoara s-au trezit pe final cu o neaşteptată ambiţie să ne bată. Şi totul pe fondul unui joc dur tolerat de către arbitrii, care ar fi trebuit să ia unele decizii împotriva echipei gazdă. Dar faptul că noi am condus tot timpul jocul ne-a ajutat să câştigăm şi să ne impunem la final chiar şi la un singur gol diferenţă”, a mai precizat antrenorul Energiei care a recunoscut că echipa sa nu a făcut cel mai bun joc cu această ocazie şi i-a dat mari emoţii.

„Am învins, sunt mulţumit de rezultat, nu şi de joc. Timişoara a avut o determinare mare, a jucat cu ambiţie şi mai dur. Şi acum arbitrajul a stricat meciul pentru că nu a dat eliminări când trebuia. Asta e, bine că am învins”.
Vasile Stângă


Vizualizări: 104

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: