Angajări la numeroase școli din Gorj

O mulțime de posturi pe diverse specializări au fost scoase la concurs de unitățile de învățământ din județul Gorj. Cele mai multe selecții sunt pentru posturi de administrator.

Școala Gimnazială din comuna Slivilești organizează selecție pentru angajarea unui administrator financiar patrimoniu, cu jumătate de normă. Candidații trebuie să aibă studii superioare și minimum 3 ani vechime. Candidaturile pot fi depuse până în 20 martie. Proba scrisă va avea loc în 28 martie, iar interviul în 3 aprilie.

Și Liceul Tehnologic Bustuchin angajează administrator de patrimoniu. În acest caz, vechimea minimă în domeniu solicitată este de 2 ani. Cei interesați se pot înscrie până în data de 18 martie, urmând ca în 26 martie să suțină proba scrisă și interviul.

De asemenea, Şcoala Gimnazială „Sfântul Nicolae” din Târgu Jiu angajează bibliotecar și muncitor. La postul de bibliotecar, candidații trebuie să aibă studii de specialitate și o vechime de minimum 6 luni. Cei care aplică pentru postul de muncitor trebuie să aibă cel puțin studii medii, calificare în meseria de sudor, zugrav, vopsitor, ipsosar, mecanic mașini și utilaje, dar și minimum 3 ani vechime în muncă. Proba scrisă va avea loc în 25 martie, iar interviul în 28 martie.

Școala Gimnazială nr. 1 din comuna Albeni a scos la concurs un post de administrator financiar contabil debutant. Candidații trebuie să aibă studii superioare în domeniul economic și atestat competențe operare calculator. Cei interesați se pot înscrie până în 15 martie. Proba scrisă va avea loc în 25 martie, iar interviul în 28 martie.

Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu” din Târgu-Jiu angajează un paznic și un muncitor calificat, cu studii liceale și domiciliul în localitate. Candidaților li se cere disponibilitate pentru program flexibil și pentru desfășurarea activității în weekend. Concursul va începe în 26 martie, cu proba scrisă. În 28 martie, aplicanții vor susține proba practică, dar și interviul.

Şcoala Gimnazială Novaci a scos la concurs un post de îngrijitor curăţenie. Pentru a lua parte la selecție, doritorii trebuie să aibă studii medii și 1 an vechime. Proba scrisă, cea practică și interviul vor avea loc în 21 martie.

Şcoala Gimnazială Cărpiniş din Crasna angajează contabil cu studii superioare economice. Candidații trebuie să aibă cunoștințe operare PC, abilități excelente de comunicare și învățare. Dosarele pot fi depuse până vineri, 8 martie. Proba scrisă va avea loc în 18 martie, iar cea practică în 22 martie.

Vizualizări: 5,188

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: