Policlinica Târgu Jiu intră în reabilitare. Modificări la Pediatrie!

Policlinica Târgu Jiu va intra într-un amplu proces de reorganizare. Este vorba despre o nouă amplasare a cabinetelor medicale, având în vedere că în câteva săptămâni etajul II al unităţii medicale va fi eliberat de conducerea administrativă a Spitalului Județean de Urgenţă Târgu Jiu. Primele vizate vor fi cabinetele de pediatrie din unitate, astfel încât adulţii să nu mai poată intra în contact cu copiii.

Modificări importante la nivelul Policlinicii Târgu Jiu. Directorul unității medicale, Vasile Stănculete, anunță că sectorul destinat Pediatriei va fi unul lărgit și complet izolat de celelalte cabinete medicale. De altfel, gorjenii nu vor mai putea folosi intrarea de la Pediatrie pentru a putea trece către Spitalul Județean. ”Este imperios necesar să reorganizăm Policlinica după ce administrativul se va muta din Ambulatoriu. Și mă refer în special la partea de Pediatrie a Ambulatoriului, unde trebuie respectate obligatoriu circuitele care există. Pe intrarea care este pentru Pediatrie vor fi numai cabinete pentru copii, acolo se vor consulta numai copii, trebuie evitat amestecul dintre adulți și copii”, a spus Vasile Stănculete, directorul Policlinicii Târgu Jiu.

Cabinete mutate
Odată cu această reorganizare, dispar de la parter și câteva cabinete medicale. Este vorba în principal de cabinetul de Alergologie care se va muta la etajul al doilea al Policlinicii. ”În câteva zile se mută conducerea spitalului și atunci vom avea suficiente spații și pentru cabinetele pe care le vom muta din Pediatrie. Mutăm Alergologia, o parte din aparatura dedicată explorărilor multifuncţionale le mutăm la etajul II. Nu vor avea acces adulții. Vom desfiinţa trecerea prin policlinică spre spital, vom pune paravane și vom bloca trecerea. Sub nicio formă nu vor mai trece din Policlinică în Spital”, a mai spus Stănculete.
Odată cu reorganizarea, conducerea speră să crească și veniturile Policlinicii care acum se situează undeva la 5.000 lei, zilnic. Vorbim despre încasări cash, în afara contractului cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate, principala sursă de venit fiind în continuare fișele medicale.

Vizualizări: 414

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: