Poliția anunță măsurile luate cu polițiștii condamnați

Inspectoratul Județean de Poliție Gorj anunță că "a inițiat procedurile în vederea emiterii actelor administrative, conform competențelor de gestiune, pentru încetarea raporturilor de serviciu cu unitatea, în cazul celor doi polițiști care au primit pedeapsa condamnării la închisoare, cu suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei".

Este vorba de Florin Grigore Nanu Cziko - ofițer și Ionuţ Marian Vîrjan - subofițer, condamnați definitiv, cu suspendare, pentru mușamalizarea unui accident de circulație. Pentru ofițer, competența de a dispune măsura este a ministrului, iar pentru agent este a conducerii IPJ Gorj.

În același dosar au fost achitați doi polițiști din lipsă de probe. Este vorba despre Gabriel Popescu şi Elena Andrada Luţă. "În situația celor doi agenți de poliție pentru care instanța a pronunțat soluția de achitare, vor fi emise acte administrative în vederea repunerii în funcțiile deținute anterior punerii la dispoziția unității, ca urmare a trimiterii în judecată", mai anunță IPJ Gorj. (A.A.)

Vizualizări: 3,800

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: