Poliţia din Alimpeşti, pusă să verifice cum a ajuns şarpele în robinet

Autoritățile locale din comuna Alimpești, acolo unde un localnic susține că „i-a curs” la robinet un pui de șarpe, susțin că acest lucru nu are cum să se întâmple. Elena Mosor, primarul din Alimpești, crede că totul este o înscenare pentru că apometrele au niște site fine prin care nu poate trece nici măcar un fir de păr. Primarul a trasat sarcini polițiștilor din comună să verifice dacă cele spune de oameni sunt adevărate.

Un localnic din comuna Alimpești susține că a venit pe conducta de apă un pui de șarpe, lucru care nu este însă crezut de autoritățile locale din Alimpești. Primarul din comună, Elena Mosor, crede că este vorba de o înscenare pusă la cale de consilierul local Leonida Belgher, pentru a crea panică în localitate. Aceasta a pus poliția din zonă să afle ce s-a întâmplat, pentru că exclude faptul că în apa de la robinet cetățeanul să fi găsit un pui de șarpe. „Nu vreau să comentez prea mult pe acest subiect, că nu am ce să spun. Vreau doar să știți că nu are cum să fie adevărat acest lucru, pentru că la apometre sunt plase foarte fine și nu poate trece nici măcar un fir de păr, dar un pui de șarpe. Este încă o înscenare de-a lui Belgher. Eu am pus poliția să verifice, pentru că nu mi se pare normal să fie panicați oamenii din comună”, a precizat  Elena Mosor.

DSP așteaptă sesizare

Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Gorj nu se pot pronunța cu privire la ceea ce se întâmplă la Alimpești, pentru că în ultima perioadă nu s-au mai făcut verificări. „Noi nu am mai făcut verificări în ultima perioadă. În primăvara acestui an știu că apa nu era potabilă, pentru că nu s-a pus în funcțiune stația de clorinare. Pot să vă spun faptul că în toamna trecută apa de la Alimpești nu era potabilă”, a declarat Elena Pițian, purtător de cuvânt DSP Gorj.

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: