Politicienii s-au pus cu burta pe carte. Romanescu masterand

Nici funcţia de subprefect, nici diploma de doctorat sau funcţia de conferenţiar în cadrul Universităţii “Constantin Brâncuşi” nu l-au determinat pe Marcel Romanescu sa renunţe la studiu. S-a hotărât să se pună  din nou cu burta pe carte şi să urmeze studiile de master din cadrul Universităţii „Constantin Brâncuşi“. Interesant este că Romanescu este şi profesor la UCB.

Aceeaşi decizie a luat-o şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Radu Angheloiu, care a finalizat în acest an studiile de masterat.

Subprefectul Marcel Romanescu s-a gândit că ar da bine la CV-ul personal şi studiile de master. Aşa că şi-a luat inima în dinţi şi s-a înscris în anul I la specializarea Sisteme Administrative şi Relaţii Internaţionale din cadrul Facultăţii de Litere şi Administraţie Publică. Subprefectul este cât se poate de încântat de decizia pe care a luat-o. Romanescu nu vrea să rateze nici un curs. De urmărit dacă funcţia de subprefect îi permite. „M-am înscris la masterat din dorinţa de a învăţa lucruri pe care nu le ştiam .Lucrez în administraţie publică şi din acest punct de vedere acest masterat mă va ajuta foarte mult pe viitor. Consider că e un lucru necesar şi sunt chiar entuziasmat să încep cursurile. Nu vreau să ratez niciunul. Mă bucur că am luat această hotărâre”, a precizat subprefectul.

A renunţat la predat pentru învăţat

Mai mult decât atât, Marcel Romanescu a renunţat la o bună parte din cursurile pe care le susţine în cadrul UCB pentru a avea timp să înveţe. „Pe perioada în care voi fi student la această facultate voi renunţa la calitatea de conferenţiar universitar, adică îmi voi rezerva postul pe perioada în care îmi exercit mandatul de subprefect”, a mai spus Marcel Romanescu

Şi Radu Angheloiu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Gorj a urmat cursurile de master pe probleme de administraţie publică, „Am urmat la UCB un studiu de doi ani pe probleme de administraţie publică europeană, l-am finalizat anul acesta. Consider că acest master, din punct de vedere al educaţiei şi formării mele, este un câştig”, a precizat Radu Angheloiu, vicepreşedinte CJ Gorj

Nici edilul din Săuleşti, Constantin Drăghici, nu s-a lăsat mai prejos şi urmează cursurile de master în anul I.

Vizualizări: 219

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: