Chestionarele PSD au ajuns şi în CE Oltenia

Partidul Social Democrat (PSD) Gorj a chestionat şi angajaţii Complexului Energetic Oltenia, după ce astfel de chestionare au fost distribuite şi în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu. Liberalul şef, Dan Vâlceanu, cere constituirea unei comisii de anchetă care să verifice dacă acest lucru s-a întâmplat sau nu, catalogând gestul drept unul penal şi comunist.

Liberalii gorjeni cer constituirea unei comisii care să ancheteze în ce condiţii chestionarele PSD au ajuns în mâinile medicilor şi asistentelor pentru a fi date pacienţilor spre completare. Dan Vâlceanu, copreşedintele PNL Gorj, vrea să facă parte din comisia de anchetă. ”Să foloseşti instituţiile statului în interesul unui partid e şi penal şi comunist. Mai mult decât atât, în prima şedinţă a Consiliului Judeţean voi solicita o comisie de anchetă la Spitalul Judeţean de Urgenţă, din care să facă parte şi consilieri judeţeni şi care să verifice dacă lucrurile s-au întâmplat aşa cum ştim noi sigur că s-au întâmplat şi cei care au făcut lucrul acesta să răspundă conform legii”, a spus Dan Vâlceanu, copreşedintele PNL Gorj.

Reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu au declarat că ei nu ştiu de aceste chestionare şi că este posibil să fi fost aduse în unitate de asistentele simpatizante ale PSD. ”Nu este adevărat, chiar m-am interesat şi nu s-au împărţit aceste chestionare. Garantez că nu s-a întâmplat aşa ceva, că o fi vreo asistentă lipitoare de afişe şi a dat la cineva prin spital asta este altceva”, a spus Gheorghe Stanciu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă. Sunt însă pacienţi care au sesizat ziarul Pandurul după ce au primit chestionarele.

Potrivit liberalilor, aceleaşi chestionare ar fi ajuns şi în mâinile angajaţilor CEO şi nu este exclus să fi ajuns şi în alte instituţii ale statului. ”Chestionarele au fost repartizate şi în cadrul Complexului Energetic Oltenia şi ştim asta de la oameni care lucrează în zona Jilţ, dar sunt convins că au fost distribuite peste tot. În condiţiile în care aceste chestionare ne-au parvenit din spital nu aveam de ce să mai întreb conducerea dacă e adevărat sau nu. La CE Oltenia nu pot să cer comisie de anchetă pentru că îmi depăşeşte atribuţiile ”, a spus Dan Vâlceanu, copreşedintele PNL Gorj.

Vizualizări: 185

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: