Organizaţia PNL Fărcăşeşti, dată pesediştilor!

Liberalii din Fărcăşeşti anunţă proteste în ziua de 29 octombrie, când liderii Alina Gorghiu şi Vasile Blaga vor ajunge la Târgu Jiu. Organizaţia de la Fărcăşeşti a fost dizolvată, iar preşedinte a fost numit Constantin Drăgoescu de la PSD!! Primarul Dănuţ Bălu, fost pedelist, a plecat la PSD cu tot cu organizaţie, iar pesedistul Drăgoescu a ajuns la PNL cu vechii pesedişti din localitate. Liberalii rămaşi după plecarea lui Bălu nu sunt de acord cu venirea pesediştilor în locul lor.

Biroul Politic Local al PNL Fărcăşeşti a fost dizolvat la sfârşitul săptămânii trecute. Marius Bălu, lider PNL din Fărcăşeşti, spune că organizaţia i-a fost oferită pesedistului Drăgoescu, după ce acesta a promovat în Complexul Energetic Oltenia un fin al lui Dan Vîlceanu. Drăgoescu vrea să aducă în organizaţie şi alţi susţinători ai PSD, cum ar sindicalistul de la SMEO Priporeanu. „Organizaţia locală a fost dizolvată pentru că noi, membrii din Biroul Permanent Local, nu am fost de acord cu venirea domnului Drăgoescu în PNL, Drăgoescu de la PSD, pentru că dumnealui dorea să vină cu domnul Priporeanu, preşedintele Sindicatului SMEO de la Roşia, şi domnul Bodgan Cilibiu de la CEO. Noi nu am fost de acord cu venirea lor în partid. Problema a stat astfel: finul domnului Dan Vâlceanu, pe nume Petrică Lungu, vice lider la SMEO Roşia, a fost promovat recent inginer la Roşia, iar în schimbul acestui favor a trebuit să negocieze venirea domnului Drăgoescu în PNL”, a declarat Marius Bălu.

Marius Bălu spune că au fost sacrificaţi 80 de membri PNL, care la rândul lor erau susţinuţi de familii, pentru o singură persoană. „În următoarea perioadă, voi discuta şi cu celelalte organizaţii pe unde s-a mai întâmplat acest lucrul, la Drăguţeşti, la Bâlteni, chiar şi cu domnul Dian Popescu, iar în momentul în care va veni doamna Gorghiu şi cu domnul Blaga, pe data de 29 octombrie, vom protesta în faţa sediului PDL sau pe Insuliţă. Vrem să-i întrebăm pentru ce ne-au înlăturat din partid? Pentru că am muncit pentru partid? De fiecare dată când au fost alegeri pe noi ne-au sacrificat. Domnul Drăgoescu a stat şi a ajutat PSD atunci, acum când a văzut că se clatină scaunul lui Ponta, trece în tabăra cealaltă. Nu este corect”, a precizat Bălu.

REACŢIE

Dan Vâlceanu nu comentează acuzaţiile aduse, însă spune că Drăgoescu va rămâne şeful organizaţiei locale a PNL Fărcăşeşti. „Suntem într-o ţară liberă, domnul Bălu poate face ceea ce doreşte, sunt sigur că şi doamna Gorghiu, şi domnul Blaga îşi doresc ca şi mine să câştigăm alegerile. Nu a fost dizolvată organizaţia locală de la Fărcăşeşti, a fost dizolvat Biroul Permanent Local şi se numeşte altul, mai bun, mai puternic, cu care să câştigăm alegerile locale. Domnul Drăgoescu a fost pus în fruntea organizaţiei, a fost numit preşedinte unic”, a declarat Vâlceanu.   

Vizualizări: 239

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: