Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Polițist despăgubit de un șofer

Un polițist din Gorj care a fost jignit de un șofer va fi despăgubit de acesta cu zece mii de lei. Daunele morale au fost stabilite în cursul acestei luni de Judecătoria Târgu Cărbunești. “Admite în parte acţiunea civilă formulată de partea civilă Cîrstea Liviu Grigore şi dispune obligarea inculpatului Plută Ilie la plata către aceasta a sumei de 10.000 lei cu titlu de daune morale”, arată instanța.

Șoferul, Ilie Plută, care este și patron al unei firme de transport, a primit 5000 lei amendă penală reprezentând 200 de zile – amendă în cuantum de 25 lei ziua, pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj.

Ambele părți din dosar au făcut deja apel, fiind nemulțumite de decizia instanței. Scandalul în trafic a avut loc acum doi ani, când polițiștii au tras pe dreapta un microbuz condus de fiica lui Plută, pe care au amendat-o. Plută i-a luat apărarea fiicei și s-a iscat un scandal între el și polițistul Cîrstea, ambii acuzându-se reciproc de agresiune. (A.M.)

Vizualizări: 2,815

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: