Poliţist din Tismana, dezbrăcat de uniformă la locul unui accident

Un poliţist din Tismana a venit la locul unui accident de circulaţie îmbrăcat în trening şi cizme de cauciuc. Evenimentul l-a luat prin surprindere pe unul dintre oamenii legii din zonă, acesta venind de acasă în trening şi cu cizmele pline de nămol. După ce a terminat treaba în gospodărie, poliţistul a venit să cerceteze un accident. Acesta şi-a dat seama de gafa pe care a făcut-o şi a încercat să fugă de ochii ziariştilor. De aparate nu a scăpat...

Notorietatea în zona Tismanei l-a ajutat pe poliţist pentru că altfel era de nerecunoscut. Şoferul unui autoturism i-a stricat ziua poliţistului după ce a efectuat o manevră de întoarcere în intersecţie şi pentru că nu s-a asigurat a fost lovit în plin de un TIR, care se deplasa regulamentar. Două persoane aflate în autoturism au fost transportate la spital cu multiple traumatisme craniene şi toracice.

Cauzele accidentului, cercetate de un  „civil“

La faţa locului au ajuns doi poliţişti, fiecare cu uniforma lui, un elev şi un alt poliţist, care a fost luat se pare prin surprindere de eveniment. Chemat din timpul liber să facă cercetarea la faţa locului poliţistul a uitat că îşi îndeplineşte sarcinile de serviciul şi ţinuta contează. Poliţistul împreună cu un coleg în uniformă au făcut măsurători, au făcut schiţa accidentului şi au consemnat pagubele materiale  Acesta a explicat de ce e îmbrăcat aşa. „Eu sunt liber. Am venit să-mi ajut un coleg să facă cercetarea. Am venit de acasă, de asta sunt îmbrăcat aşa. Eu nu eram de serviciu. Nu am făcut altceva decât să ajut.  Vă rog să mă lăsaţi“, a spus acesta, care a vrut să-şi păstreze identitatea. Deşi a declarat că a venit doar să ajute, el a fost cel care a condus cercetarea, pentru că ceilalţi poliţişti s-au ocupat mai mult de fluidizarea traficului rutier pentru că aveau ţinută de serviciu. Mai mult decât atât poliţistul a deţinut toate datele despre accident.

Unul dintre colegi „poliţistului civil” nu ştia prea multe că a venit de a o comună vecină să ajute la fluidizarea traficului, iar cel de-al doilea nu a vrut să dea nici un fel de informaţie, pentru că instituţia la care lucrează are purtător de cuvânt.

ANTECEDENTE

Poliţistul dezbrăcat de uniformă nu este singurul angajat neascultător al comandantului Viorel Caragea. Anul trecut, echipa televiziunii Gorj Tv a surprins un poliţist din Padeş care transporta cu maşina cadavrele a două persoane, de la Medicină legală la Padeş, şi pentru că avea puţină treabă la Prefectură a lăsat Papucul parcat în faţă. Trecătorii au rămas îngroziţi de privelişte, cadavrele fiind învelite în nişte pături ce nu le cuprinsese şi picioarele. Pentru asta, poliţistul cu pricina nu a păţit nimic şi se află la serviciu.

Galerie foto


Vizualizări: 321

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: