Polițiști bătuți! Agresorii, reținuți!

Doi polițiști au fost bătuți de doi scandalagii, tată și fiu, la un bar din Drăguțești. Cei doi au fost prinși și duși în Centrul de Reținere al IPJ Gorj.

 În seara zilei de 11.01.2013, orele 23:55, o patrulă de poliţie din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Târgu-Jiu, în timp ce executa serviciul de patrulare pe raza comunei Drăguţeşti, judeţul Gorj, a intervenit pentru a restabili liniştea publică în rândul unor consumatori din incinta unui local din satul Urecheşti. Doi dintre consumatori aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice au manifestat un comportament violent faţă de cei doi poliţişti. Astfel, P.G., l-a agresat fizic pe unul dintre poliţişti, lovindu-l cu pumnul în zona feţei, iar tatăl său P.P., a aruncat cu mai multe obiecte contondente (sticle) în direcţia celuilalt poliţist, acesta fiind lovit în zona capului.

          Persoanele sus-menţionate au părăsit incinta localului, iar pentru că au manifestat în continuare un comportament agresiv faţă de cei doi lucrători de poliţie, poliţiştii  au executat mai multe focuri cu armamentul din dotare în plan vertical.

          Suspecţii au reuşit să fugă de la faţa locului cu un autoturism.

          Au fost anunţaţi toţi ceilalţi poliţişti aflaţi în serviciu iar în urma activităţilor desfăşurate autoturismul a fost identificat şi oprit la scurt timp pe raza municipiului Târgu-Jiu, în zona staţiei PECO din cartierul Romaneşti.

          În autoturism au fost identificaţi P.G.I., de 21 ani, P.P., de 43 ani, toţi din comuna Drăguţeşti, precum şi G.O.F., 20 ani, din municipiul Târgu-Jiu, conducătoarea autoturismului.    

          Aceştia au fost conduşi la sediul Poliţiei municipiului Târgu-Jiu în vederea continuării cercetărilor şi stabilirii cu exactitate a stării de fapt.

          La nivelul I.P.J. Gorj şi Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu, s-a constituit o echipă operativă complexă, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, care a efectuat cercetarea locului faptei.

          În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj şi ultraj contra bunelor moravuri, fiind dispusă reţinerea pe bază de ordonanţă de reţinere, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, cu propunere de arestare preventivă.

Biroul de presa

 

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: