Poliţiştii caută două minore dispărute

Două tinere de 16 ani sunt căutate de oamenii legii după ce au dispărut de acasă. Persoanele care pot da relaţii despre acestea sunt rugate să anunţe poliţia.

Una dintre tinere, Adela Petruţa Covaci din Târgu Jiu, a plecat joi de la domiciliu şi nu a mai revenit. Minora are următoarele semnalmente: înălţime 1,70 metri, greutate 70 kg, faţă rotundă, păr negru, lung, creţ, ochi căprui, fără semne particulare. La data plecării, aceasta era îmbrăcată în pantaloni tip blue-jeans de culoare neagră, o geacă de culoare neagră din material tip fâş, iar în picioare purta o pereche de adidaşi de culoare alb cu negru.

Cea de-a doua tânără dată dispărută este din Teleşti. Maria Daiana Modroagă a plecat de acasă tot joia trecută şi până în prezent nu a mai revenit. Fata are o înălţime 1,65 metri, greutate 50-55 kg, faţă ovală, păr şaten lung, ochi căprui, constituţie atletică, fără semne particulare. La data plecării, aceasta era îmbrăcată în pantaloni tip colant de culoare neagră, o cămaşă de culoare gri cu guler albastru închis, un sacou negru din stofă, cu o porţiune albă în zona pieptului, o geacă de culoare neagră din material tip fâş, în picioare purta o pereche de ghete negre şi avea asupra ei o geantă de culoare neagră.

Persoanele care pot da relaţii despre minore, sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Vizualizări: 179

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: