Poliţistul Aurel Leuştean dă vina pe şefii din Poliţie pentru ce i se întâmplă. Vezi ce spune despre ei!

Poliţistul de la Rutieră, Aurel Leuştean, are un nou necaz. După ce i-a fost incendiată ă maşină de zeci de mii de euro, casa acestuia din Iezureni a fost cuprinsă de flăcări, autorul fiind necunoscut. Aurel Leuştean şi soţia acestuia fac acuzaţii grave la adresa şefilor. Aceştia spun că singurele ameninţări primite au fost de la şefi. Cei doi spun că se tem pentru siguranţa copiilor. Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz.<-xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

După ce i-a fost incendiată maşina şi a fost trecut pe lista de disponibilizări, un alt necaz s-a abătut asupra familiei poliţistului Aurel Leuştean. Vila acestuia din cartierul Iezureni, aflată în construcţie, a fost cuprinsă de flăcări miercuri spre joi. Pompierii au intervenit cu două autospeciale pentru a stinge incendiu. „Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a fost anunţat în jurul orei 24 să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale care au reuşit localizarea şi stingerea incendiului. A ars acoperişul pe o suprafaţă de 150 de metri pătraţi şi circa un metru cub de material lemnos depozitat în incintă. Cauza probabilă a incendiului, folosirea intenţionată a unei surse care a generat incendiu de către un autor necunoscut”, a declarat Mihai Avramescu, purtător de cuvânt ISU Gorj.

„De vină pentru tot este Tatomir şi Frăţilescu“

Atât Aurel Leuştean, cât şi soţia lui, dau vina pentru tot ce se întâmplă pe şefii lor. Chiar dacă nu au primit ameninţări, cred că totul este cauzat de activitatea lor de poliţişti. „Nu am primit ameninţări, dar de vină pentru tot este Tatomir şi Frăţilescu, şefii mei de la Rutieră, care întotdeauna când nu era şeful al mare mă persecutau, mă stresau şi mă sancţionau pentru orice şi fără motiv. Cu mine se purtau aşa, dar pe şomerii şi pe sponsori îi lăsau. Chiar dacă zic ei că nu am luat evaluarea, eu mi-am făcut datoria în stradă şi cred că de aici a pornit totul. Mi-am făcut poate duşmani”, a spus poliţistul Aurel Leuştean!

Se tem pentru copii

Mai mult decât atât, aceştia se tem pentru siguranţa copiilor care sunt expuşi acum la pericole după ce familiei Leuştean le-a fost incendiată şi maşina şi casa la un interval de numai câteva luni. „ Mă tem pentru copiii mei. Acum câteva luni mi-au incendiat maşina şi nici până acum nu au găsit vinovaţii, acum îmi dau foc la casa pe care am făcut-o cu credite în bancă. Soţul meu e poliţist, eu poliţistă la prevenire ,dar nu ştiu ce se poate întâmpla cu copiii mei. Nu ştiu cum să-i previn. Nouă nu au ce să ne mai facă, dar mă tem pentru copii. În afară de şefi nu am primit ameninţări de la nimeni şi vedeţi ce ni se întâmplă”, spune soţia lui Leuştean.

ANCHETĂ

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cauzele şi împrejurările în care a izbucnit incendiul. „În cauză poliţiştii sub coordonarea unui procuror fac cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările în care a ars imobilul respectiv. După finalizarea cercetărilor, dosarul va fi înaintat organelor competente”, spune Daniel Tică, purtător de cuvânt IPJ Gorj.

Vizualizări: 248

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: