Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Poliţistul Pasăre mai aşteaptă după sentinţă

Suspans prelungit în cel de-al doilea dosar penal care îl vizează pe fostul șef al postului de poliție din comuna Urdari. Nicu Pasăre și un ofițer de la Poliția Rovinari, Ion Daniel Morie, ar fi trebuit să afle sentința luni, când judecătorii s-au prezentat la instanță, chiar dacă oficial a fost o zi nelucrătoare. Instanța stabilise data de 23 ianuarie pentru pronunțarea unei sentințe, dar ziua respectivă a fost una cu surprize întrucât magistratul de caz a hotărât să repună cauza pe rol. Ca urmare, procesul se va relua în cursul săptămânii viitoare și, cel mai probabil, în februarie inculpații vor cunoaște un verdict cu privire la vinovăția sau nevinovăția lor.
Dosarul este unul în care, pe lângă cei doi polițiști, mai sunt inculpați și doi frați din Urdari, Bebe Rică Tauru și Puiu Tauru. Cei din urmă au fost implicați în furturi de lemne pe raza comunei, iar concubina celui dintâi a făcut un autodenunț la Parchet, susținând că Pasăre i-ar fi cerut favoruri sexuale pentru a închide ochii la furturile acestora. Ulterior, femeia a precizat în instanță că a făcut denunțul respectiv doar pentru că așa s-a înțeles cu procurorul de caz, care i-ar fi promis că va închide restul dosarelor ce o vizau pe ea și soțul ei. (G.I.)

Vizualizări: 525

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: